Marco te Loo

Dierenarts

Marco te Loo
Marco te Loo Dierenarts

Vanaf mijn jeugd heb ik altijd dierenarts willen worden. In 2004 ben ik samen met een andere dierenarts deze dierenkliniek begonnen in het Haagsche. Dat ging zo goed, dat we in 2006 verhuisd zijn naar de huidige locatie.

In de afgelopen jaren heb ik veel kennis opgedaan. Kennis en ervaring in de diergeneeskunde, maar ook kennis en ervaring met betrekking tot de eigenaren. Werken met dieren, en met mensen met dieren, is zeer dankbaar. Niet alleen ben ik in de gelegenheid een dier te helpen, maar ik kan ook een ongeruste eigenaar helpen.

Sinds 2017 ben ik FearFree Certified. Daarna heb ik mijn bijscholing hiervoor altijd bijgehouden. Naast de vakinhoudelijke kennis, heb ik me daarmee ook verdiept in hoe ik dieren, en hun eigenaren, gerust kan stellen. Daardoor kunnen wij de dieren beter helpen, en wordt de drempel om naar ons toe te komen ook lager voor de eigenaar.

Zelf heb ik altijd dieren gehad; honden, katten, vogels, en paarden. Ik vind het ook altijd fijn om actief te zijn met mijn dieren. In mijn vrije tijd ben ik vrij actief, ik duik, ik hou van wandelen, en ik probeer ook regelmatig te sporten. En uiteraard ga ik zeer graag op vakantie naar verre landen.

Ik hoop u graag te ontmoeten in onze kliniek!